2015 biterken bir Miskin Kedi

12.12’de başladığım blog maceramda bir yılım bitmiş… Nasıl geçti hiç anlamadığım bir yılı geride bırakmışım 🙂 Blog yazmaya ilk başladığımda sürekli yazar mıyım emin değildim, başladığım işi er ya da geç mutlaka bitiririm de blog nasıl bir ortamdır bilmiyordum. Hevesle başlayıp bırakır mıydım emin değildim. Ama sevdim yazmayı, kendimi anlatmayı, aklımdan geçenleri söylemeyi. Hiç kimse okumasa da yazmaya devam ederim sanırım. Tabi okunduğunu görmek ayrı bir mutlu ediyor insanı.

2013 Ekim ayından, oğlumun doğumundan itibaren birçok şeyi yeniden öğrendim ve kendimi keşfettim. Kendimi bildim bileli yeni bir şeyler denemeye heves ederim ama sonunu getirdiklerim nedense çok azdır. Ama oğlumdan sonra başladığım heveslerimi kendimle özdeşleştirdim sanki. Kişisel olarak da bende değişiklik oldu farkındayım ama en büyük değişikliğim kendime gerçek anlamda hobi edinmek oldu.

Eskiden tek hobim okumaktı, yeter ki okuyayım o bana yeterdi. Oğlumla evde geçirdiğim zamanlarda ise sadece okumanın hobi olmadığını keşfettim. Evet, okumak keyif veriyor, öğretiyor, zaman geçirtiyor ama ben bir şeyler üretmeliydim. Kanaviçe ile kendi deyimimle küçük çarpılarımla tanıştıktan sonra ise işte bu dedim; hem üretebiliyorum hem de keyif alıyorum. Çarpılarımı yaptıkça da paylaşma hevesim başladı, önce intagramda kişisel hesabımda paylaştım. Bir baktım içimdeki hevesli küçük çocuk hadi eLvan bir de blog yazalım demeye başladı, hem yaptıklarını hem hikayelerini paylaşırsın dedi. Başladım bende kendi çapımda yazmaya.

Paylaştıkça daha da çok anlatmak geldi içimden. Bazen gezilerimi, bazen mutfak deneyimlerimi, bazen sıpamı, çoğu zaman küçük çarpılarımı anlattım. Umarım bu senede paylaşımlarıma devam edeceğim ve umarım küçük çarpılarıma daha çok zaman ayıracağım. Şimdi size Miskin Kedi’mle iyi yıllar diliyorum… Biraz erken mi oldu, yok canım 15 gün kalmış yılın bitmesine erken sayılmaz 🙂

Unutmadan, bana Miskin Kedi’mle ilgili fikir verirseniz çok mutlu olurum. Bu kediyi pinterestte görüp işledim ama nasıl değerlendireceğime karar veremedim. Kitap ayracı mı yapsam, yoksa bir clutch çantada mı değerlendirsem? Ya da küçük bir tahta kasnağa koyup pano mu yapsam? Önerilerinizi bekliyorum…

miskin kedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir